Ilgın Niron

Biraz Yemek, Biraz Tasarım

Bu Defa, Biraz Benden: Sevgiyi Anlamak!

By 04:31





Uzun zaman oldu yazmayalı. Gönül isterdi ki bu uzun süren ayrılıktan sonraki ilk yazım yine keyifli bir gezi ya da yeme-içme-mekan keşfi olsaydı ama ilk defa kendimle ilgili birşeyler yazmaya çalışacağım. Ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama içimdeki bu acıyı ancak yazarak dindirebileceğim. Ne kadar diner onu da bilmiyorum ya neyse. Evet, 4 aylık aşk hayatım yine bir hüsranla sonuçlandı. 4 ay kısa bir süre gibi gelebilir belki de öyle. Ama karşınızdaki insan sizin aynı zamanda 10 senelik arkadaşınız ise zaten ilişkiye 1 basamak önde başlıyorsunuz. Ona olan sevginiz kısa sürede katlanarak artıyor, yani artıyormuş. Ama maalesef ki günümüz ilişkilerinde birini çok sevmekte artık suç olmuş. Bizler ne zaman bu kadar sevgisiz olduk? Neden sevmeyi ve sevilmeyi bir türlü öğrenemedik ya da yanlış öğrendik? Neden sevgimizi göstermekten kaçtık? Bir ilişkinin tanımı ne? Ya benim bütün bildiğim her şey yanlış ya da insanlar artık çok hoyrat. Ne yazık ki iş ilişkiye gelince insan 10 senedir tanıyorum dediği insanı bile tanıyamıyormuş. İnsanlar çok bencil olmuş. İlişkiyi hep kendileri yaşayıp karşı tarafı da buna uydurmaya çalışmış. Sen “seni seviyorum, gel seninle her yolda birlikte yan yana yürüyelim” dediğinde şaşırıyormuş, onu bu kadar sevebildiğin için sana kızıyormuş, hatta “sen hastasın” bile diyormuş. Bundan doğal ne var allah aşkına, birlikte bir yol planlamaktan doğal ne var. Hayatımıza giren herkes bizden bir bir sevgi götürmüş, artık sevmeyi ve sevilmeyi unutmuşuz ne yazık ki. O kadar duysuzlaşmışız ki ayrılıp üzerinden 24 saat geçmeden tekrar sosyal medyadan fotoğraf beğenir olmuşuz. Arada bir görüşürüz nasılsa diyip bütün iletişim kanallarında birbirimizi tutup ayrılık acısını ikiye katlamışız. Bir fotoğraf paylaşıldığında, görüp tekrar tekrar başlamışız aynı acıyı yaşamaya. Bir yer bildirimini görünce nerede olduğunu bildirdiğine sevinmişiz, karşılaşmaya çalışmışız. Bana göre değil, ben hala alışamadım bu sosyal medya ilişkilerine. Ayrılıkların 1 mesajla yaşandığı sonradan sosyal medya hesaplarından sürekli takipleşmelerin devam ettiği bu zaman ilişkilerine alışamayacağım. Artık bu tür ilişkiler yaşamak istemiyorum, yaşatmasınlar istiyorum. Bu kadar duygu yoksunu insanlarla karşılaşmak istemiyorum. Çok yorgunum artık. 

Lütfen şuan hala yanınızda birisi varsa ve size sevgisini gösteriyorsa siz de ona gösterin. Sevmenin ve vazgeçmenin bu kadar kolay olduğu şu zamanda, sevin, her gün daha çok sevin, sevmek kötü birşey değil. Elini tutun, sarılın, koklayın tamam mı. Ve herkesin bir kalbi olduğunu unutmayın, unutturmayın. Arkanızda enkazlar bırakmayın. 

Sağlıcakla.
Kalp soldadır unutmayın ve unutturmayın.
Dövme: Toprak Tattoo

You Might Also Like

2 yorum

  1. Gelişmiş hafızası sayesinde üfleme hızını ve yönünü sistemine kaydeden kaset tipi klimalar, ortamda kimse yokken minimum enerji modunda çalışarak büyük tasarruf sağlar.
    Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/kaset-tipi-klima/
    #kasettipiklima #kasettipiklimafiyatları #mitsubishikasetklima

    YanıtlaSil
  2. Güzel hikaye..

    YanıtlaSil