Ilgın Niron

Biraz Yemek, Biraz Tasarım

IBATECH ISTANBUL 2016: Yeast&Sugar Lezzetleri

By 07:01 , ,

Herkese yeniden Merhaba;
Belki bilenler vardır, 14-17 Nisan arası CNR Expo'da IBATECH: 9.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı vardı. Ben de Cumartesi günü hem çok sevdiğim arkadaşım YEAST&SUGAR ı ziyaret hem de fuara bir göz atmak için oradaydım. Bundan önceki fuarları maalesef gezme fırsatım olmamıştı, ne mutlu ki bu sene Yeast&Sugar sayesinde gezmiş ve lezzetlerinden tatmış oldum.


Dediğim gibi daha önceki fuarlara gelememiş olmamdan ötürü sadece bu seneki için yorum yapacak olursam; stantlar bana göre çok zayıf ve gösterişsiz kalmıştı. Bu kadar lezzetli ve yaratıcı olunabilen bir sektörde katılımcılar çok daha başarılı ve yaratıcı stant tasarımları yapabilir ve daha etkili olabilirlerdi diye düşünüyorum.

Bu sebeple de ben bugün biraz hem fuarın en güzel standı olan No:3' ü hem de fuarda lezzetleri ile ziyaretçilerin aklını alan Yeast&Sugar' ı öveceğim, hatta yere göğe sığdıramayacağım. :) 
Yeast&Sugar (Maya&Şeker) Rana Sır'ın yıllardır pastane ve restoranlarda edindiği tecrübelerinden ortaya çıktı. Okudu, denedi, yazdı, pişirdi, tattı-tattırdı, gezdi, gördü ve şimdi de blog da paylaşıyor. O kadar güzel anılar yazıyor, o kadar lezzetli tarifler veriyor ki mutlaka takip edin, ve tarifleri deneyin derim. Pişman olmazsınız.
Yeast&Sugar'ın  Fuar Pizzası
No:3 Design; iç mimari tasarım – uygulama ve konsept danışmanlığı alanında hizmet veren ve birçok güzel uygulamaya imza atmış bir firma. Bu harika standın tasarımı da tabiki No:3 Design'a ait. Başta Efe Urgunlu ve Hakan Ayanoğlu olmak üzere, tüm ekip nefis bir iş çıkararak, fuardaki herkesin büyük beğenisini topladılar.

Abi-kardeşin el ele gıda sektörüne gönül vermiş herkes için, hizmet vermesi ve ortaya böyle güzel işleri çıkarması ileriki günlerde ‘No:3 Design’ ve ‘Yeast and Sugar’ ı daha sık duyacağımızın işareti.


Ellerinize sağlık güzel insanlar.



Yeast&Sugar Instagram: yeastandsugar

No:3 Design: http://no3.com.tr/
Sevgiyle
Afiyet Olsun ! 
Triko: Vintage, Etek: Zara, Sneaker: Adidas Stan Smith

                                            #ibatech2016  #ibatech  #foodfair  #cnrexpo  #istanbul  #yeastandsugar  #no3interior  #foodlove  #foodie  #pastry 





You Might Also Like

6 yorum

  1. Fotoğrafçılık kursu seçmek sanıldığı kadar kolay değildir.Fotoğrafçılık kursu seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor ve fotoğrafçılık kursu seçimi nasıl yapılmalı? Aradığınız soruların cevabı bu sayfada.
    Daha fazla bilgi için sitemzi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.fotografcilikkurslari.com.tr/
    #fotograf #fotografcılık #fotografcılıkkursları

    YanıtlaSil
  2. Dans Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen dans kursu, profesyonel eğitmenler, kaliteli eğitim, ekonomik fiyatlar, dans koçluğu ve özel ders programları.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.danskursu.com.tr/
    #dansKursu #salsakursu #tangokursu

    YanıtlaSil
  3. Airfel klima servisi duvar tipi, inverter duvar tipi split, inverter multi split, salon, kaset, tavan, yer, kanallı tip klima montaj, bakım arıza servis merkezi
    http://airfel.klimaservis.com/
    #klimaservis #airfelklimaservis #airfelklimaservisi

    YanıtlaSil
  4. Klima Öksürüğü ve Klima Hastalıklarından Korunmak
    Klima öksürüğü ve klima hastalıklarından korunmak, klima mikrobunun ve virüslerinin yarattığı klima öksürüğünün tedavi yöntemleri ve hastalığa karşı önlemler.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima-oksurugu/
    #klima ksürüğü #klimaöksürükyaparmı #klimaöksürüğütedavisi

    YanıtlaSil
  5. Mitsubishi klima fiyatları ve sezona özel en cazip kampanyalar burada! İstediğiniz klima modeline ve kapasitesine özel fiyatlarımızı öğrenmek, evleriniz ve iş yerleriniz için doğru klimayı almak istiyorsanız Türkiye’nin ödüllü satış ekibi olan Mitsubishi klima danışmanlarımızı arayın! Kurumsal ve kişisel çözümlerimizden yararlanın!

    www.mitsubishiklima.com.tr/mitsubishi-klima-fiyatlari/

    YanıtlaSil
  6. VRF Klima Satış ve Servis Merkezi – En İyi Fiyat Aynı Gün Hizmet
    Türkiye genelinde bayi ve servis ağı ile en iyi fiyat garantili satış, aynı gün keşif, satış, bakım, onarım ve yedek parça hizmeti.

    www.vrfklima.com.tr

    YanıtlaSil