Ilgın Niron

Biraz Yemek, Biraz Tasarım

Arkadaşlar Önemlidir, Hediye Almak Zordur...

By 01:49 , ,


Haziran ayı bizim için kutlu doğum ayı. 7 kişilik küçük bir kız grubumuz var, yıllardır beraberiz. 4'ümüz Haziran ayı doğumlu ve tabi İkizler burcuyuz. Biraz zor beğenir ve huysuzuzdur. 

Her organizasyonda mekan ve konsept seçimini tamamladıktan sonra geriye en önemli bir tek iş kalıyor, o da hediye! Hediye alma işi aslında kolay gibi görünse de eğer alacağımız kişiler önemliyse, karar vermekte zorlanırız. Farklı birşeyler bulmak isteriz. 

Peki biz ne yaptık? Hediyelerimizi nasıl ve nerelerden seçtik?

1. Basmatik, Kuzguncuk.  Üryanizade Sokak No:8 Kuzguncuk/ Üsküdar, İstanbul.

Basmatik, ister kendi tasarımlarınızı isterseniz de Basmatik'in kendi internet sitesinden seçebileceğiniz tasarımları hızlı ve kaliteli bastırabileceğiniz bir online platform. Çevreye duyarlı ve uzun ömürlü ürünlere hızlı ve kaliteli baskı yapıyorlar. Ürünlere göz atmak için internet sitesinin yanı sıra Kuzguncuk'taki yerlerini de ziyaret edebilirsiniz.


basmatik facebook sayfasından
2. Bencil Dükkan, Kuzguncuk. İcadiye Cad. No.63/A Kuzguncuk/ Üsküdar, İstanbul.

Bencil Dükkan, farklı ve neşeli birçok tasarım ürünlere ulaşabilceğiniz küçücük samimi bir el sanatları/tasarım dükkanı. Geri dönüşüm kağıtlardan yapılan hediye paket ve torbaları da oldukça şık. 

Özellikle favorilerimiz Zeki Müren defterler ve renk renk emaye kupalar. 



bencildukkan instagram hesabından

3. İnci Özayan, Kuzguncuk. Yenigün Sk. no 17A Kuzguncuk/ Üsküdar, İstanbul.

Tasarımcı İnci Özayan'ın Kuzguncuk'taki atölye ve dükkanından birbirinden güzel el yapımı tasarım ürünlerinden hediye seçimi yapabilirsiniz. Dükkandaki herşey birbirinden orjinal ve zevkli. 

Bizim favorimiz takılar, özellikle de bu eğlenceli küpeler. İnsanın canı hepsini almak istiyor.


inciozayan instagram hesabından
4. Vertigo, Kuzguncuk. Perihan Abla Sok. Kuzguncuk/ Üsküdar, İstanbul.

Vertigo şirin mi şirin insanların ev sahipliği yaptığı bir ikinci el/antika dükkanı. İçerideki her köşe ayrı bir dünya. Buraya uğrayıp Vintage düşkünü sevdiklerinize hediyeler seçebilir, sonrasında da sahipleriyle keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.


Bu arada hazır hediye alışverişi için Kuzguncuk'a gelmişken;  ortamı samimi, kahvesi güzel, Yıldırım Çay Ocağı'nda biraz soluklanıp kahve içebilirsiniz. Afiyet olsun!


Arkadaşlar önemlidir ve hediye almak zordur ama farklı ve yaratıcı seçimler unutulmaz olur. Bizim bu hediye seçimlerimiz çok beğenildi, bizden söylemesi. :) 



You Might Also Like

0 yorum