Ilgın Niron

Biraz Yemek, Biraz Tasarım

Mekan.com 80’ler 90’lar Partisi: Sofra London

By 05:04 , , ,


Sofra London mekan.com buluşması
Her ne kadar hala yaz gelememiş olsa da, birkaç hafta önce mekan.com’un düzenlediği 80’ler 90’lar partisi ile yaza merhaba dedik. Dünyaca ünlü şef Hüseyin Özer’in Karaköy’deki yeni açılan mekanı Sofra London’da gerçekleşen parti birçok blogger, yazar, gazeteci ve tiyatrocuları da bir araya getirme özelliği taşıdığından bol sohbet ve yemek tadımı ile geçti.

Geceden favori atıştırmalığım: Pancar cipsi.
Karaköy son zamanlarda çok popüler bildiğiniz gibi, Hüseyin Özer’in Karaköy’deki taze mekanı Sofra London da Karaköy’ün ambiyansına dekoru ve yemekleri ile yakışmış, oldukça keyifli bir mekan. Hüseyin Özer, Londra’yı Karaköy’e taşımış. Dekorasyonu şık, yemekler oldukça çeşitli, farklı ve lezzetli, fiyatlar da son derece uygun.

Hüseyin Özer’in Sofra London röportajına göz atmayı ihmal etmeyin derim.
http://mekan.com/blog/huseyin-ozer-ve-sofra-london-karakoy




Bu gecenin anlam ve önemine uygun hediyeler ise #nostaljiktatlar dan geldi. #mekancom ile birlikte çocukluğunu özleyenlere #sulugoz #leblebitozu #bilezikseker ve #patlayanseker gibi unutulmaz lezzetlerle yeniden buluşturdu.



Mekan.com un parti yazısı için,
http://mekan.com/blog/e2808bmekancom-ev-sahipliginde-80ler-90lar-partisi-duzenlendi

 #mekancom #sofralondon #karakoy #huseyinozer #nostaljiktatlar

You Might Also Like

3 yorum

  1. Mitsubishi’den İklimsa güvencesinde, 24225 Btu/h soğutma ve 27296 Btu/h ısıtma kapasitesi ile çalışan R410A gazlı, A sınıfı SRK 71 ZM-S Mitsubishi klima iç ünite.Multi klima iç üniteler hakkında detaylı bilgi almak ve kullanım alanlarını öğrenmek için tıklayın.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klimalar/multi-klima-ic-unite/mitsubishi-srk-71-zm-s-klima/
    #mitsubishiklima #mitsubishi #klima

    YanıtlaSil
  2. Markası ve modeli ne olursa olsun klimanın ilk günkü verimlilik ve performansla çalışması için periyodik klima bakım hayati önem taşır. Herhangi bir arıza durumuyla karşılaşmayı en aza indirgemek ve cihazı yormamak için klima bakımı yaptırılmalıdır.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    YanıtlaSil
  3. Uludağ turları, kış mevsiminde keyifli vakit geçirmek, sömestr ve hafta sonu tatillerini değerlendirmek için en önemli fırsat. Türkiye’nin ilk kayak merkezi olma özelliğine sahip Uludağ’da günübirlik, hafta sonu turları ile sömestr tatilleri dolu dolu geçirmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.uludagotel.com.tr/
    #uludağotel #uludağotelleri #uludağotelfiyatları

    YanıtlaSil